Dunk MC

Av knuttar, för knuttar

Upplev Black Sabbath live!

I januari 2017 finns det en bra chans för alla svenska bikers som älskar Black Sabbath att uppleva bandet live en sista gång. Vi kommer självfallet finnas med i publikhavet, men hur kommer det bli för din del?

Det är få hojåkare som vi känner till som inte har någon koppling alls till Black Sabbath och en väldigt stor del vi träffat genom åren har ett hjärta som bankar lite extra hårt i bröstet för bandet. Black Sabbath är ett utav de rockband som på många sätt och vis varit en av de absolut viktigaste pionjärerna inom sin genre och som gjort oerhört mycket för både heavy metal och rock i allmänhet. En del knuttar ifrån det lite äldre gardet växte upp under bandets storhetstid och inspirerade en stor del utav dessa till att bli rebeller av sin tid, något som fortfarande klingar kvar och ger ringar på vattnet än idag.

Ozzy

Black Sabbaths sångare och frontman är den inte helt okända individen Ozzy Osbourne, som räknas som en av världshistoriens mest ikoniska artister och som till och med haft sin egen show på MTV, även fast denna knappast kan anses som höjdpunkten i karriären. Ozzy var under sin storhetstid känd för att inte dra sig för någonting och han levde verkligen rock’n’roll ut i fingerspetsarna, med allt som det hör till! Rösten som Ozzy besitter är både unik och extremt bra, vilket man kan höra på rader av låtar.

Återupplev bandet på nytt

För de som minns Black Sabbath med ett leende på läpparna, eller än idag lyssnar på bandets låtar med frekventa mellanrum, finns nu chansen att återuppleva bandet på nytt, och dessutom kanske för den allra sista gången! Just nu är de nämligen mitt i sin avskedsturné – ”The End”, och för de som inte vill missa detta historisk ögonblick, när ett legendariskt band går i graven, rekommenderar vi er alla att besöka London när deras konsert går av stapeln. För oss känns det i alla fall som en stor händelse att få vara med och uppleva ett sista farväl med flaggan i topp! Vi ses i januari, nästa år!