Dunk MC

Av knuttar, för knuttar

Motorcykel Sverige runt

Att sätta sig på hojen och ge sig ut på vägarna är en grym upplevelse och att åka motorcykel Sverige runt en sommar kan ge dig nya spännande upplevelser. Vi bor i ett fantastiskt land på många sätt och det är vacker på de flesta ställena. Det finns mycket att uppleva och man hinner nog inte uppleva allt på en sommar men det kan bli många trevliga minnen.

När man är ute och åker så kan man unna sig att bo lite bättre då och då. Elite har som mål att ha hotell i Sveriges största städer, i dagsläget 34 hotell fördelade på 23 städer. Du hittar alltså närheten till ett Elite hotell oavsett var du befinner dig i Sverige. Framförallt om man suttit på motorcykeln en hel dag så kan det vara skönt att koppla av på ett mysigt hotell någonstans i Sverige.

Det finns säkert de som enbart slänger med sig ett tält och detta är också en fördel med Sverige och vår allemansrätt, nästintill var som kan du ställa upp ditt tält och övernatta. Med allemansrätten så har vi ett ansvar för att vi tar hand om vår natur. Vissa områden som friluftsområden och liknande kan ha restriktioner så kolla upp med kommunen om det för sig att tälta en natt eller så.

Det finns som sagt mycket att upptäcka genom hela Sverige och det finns sköna vägar att åka på i vårt avlånga land. Planera er rutt noga så kan ni få uppleva något ni inte upplevt tidigare. Kolla upp boende med mera innan ni åker och skapa en beskrivning på hur ni tänkt åka, var ni ska övernatta med mera. Gör en kopia på beskrivningen och lämna till anhöriga om någon vill få tag på er eller något händer.